Verhuur – Van der Woude Sport

Verhuur

Wij verzorgen de verhuur van schaatsen bij ijsbaan De Westfries in Hoorn. We doen dit nu voor het 12e jaar en proberen de huurder op een zo goed mogelijke wijze te helpen. Hieronder vindt u de tarieven van de diverse modellen die wij in de verhuur hebben.

Basis

€6,50

IJshockey

Kunstschaatsen

Combi-noren

Intermediate

€10,00

Viking Marathon Mid

Viking Combi Klap

Raps Voltage

Gevorderd

€12,00

Evo Adore Klap

Viking Marathon Mid Klap

Salomon Schaatsen

Let op, belangrijk:
Voor het huren van schaatsen, dient u een geldig legitimatiebewijs of ander pasje met uw naam erop (b.v zorgpas, anwb pas..) als borg achter te laten. Deze krijgt u na afloop uiteraard gewoon weer retour. Onder een geldig legitimatiebewijs verstaan wij; Paspoort, Rijbewijs, ID-kaart en voor de kinderen een Schaatspas of Schoolpas.

Schoolschaatsen

Schoolschaatsen

Komt u als school of grote groep bij ons schaatsen? Reserveer dan de schaatsen vooraf. Klik hieronder en vul het formulier in dan nemen we spoedig contact met u op.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Tijdens kinderfeestjes krijgt u op vertoon van bon € 1,00 korting op ijshockey schaatsen, kunstschaatsen & combi noren. Prijs per paar na aftrek van de korting: €  5,50

Shorttrack pakket

Shorttrack pakket

Pakket bestaat uit: Shorttrack schaatsen, Helm, scheen/knie, enkel & nek bescherming en snijvaste handschoenen. Het shorttrack pakket dient u 2 dagen van te voren te reserveren. Prijs: € 15,00